2021-02-27 08:18:21• hírek • Szatmár.ro

Bukarestben folytatja Kallós Zoltán

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Állandó Tanácsa még január közepén döntött úgy, hogy Kallós Zoltánt államtitkárként nevesíti az oktatási minisztériumba, február 26-án pedig az erről szóló döntés meg is jelent a Hivatalos Közlönyben.

„Gratulálok Kallós Zoltán kollégámnak, Szatmár megye tanfelügyelő- helyettesének, aki mától a Tanügyminisztérium államtitkáraként folytatja munkáját Bukarestben. Nem kis feladattal bízott meg téged ma közösségünk, hiszen gyermekeink oktatása és ennek felügyelete nem játék. Ahogyan a kisebbségi oktatás sem, mi pedig bízunk benned, bízunk szakértelmedben! Sok sikert és eredményes munkát kívánunk!” – kommentálta az eseményt közösségi oldalán Pataki Csaba megyei tanácselnök, a RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke.


Kallós Zoltán 1979. december 1-jén született Szatmárnémetiben. Kolozsváron, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem földrajz szakán végzett. Pályafutását 2002-ben földrajztanárként kezdte, majd 2005-től 2017-ig a Szamoskrassói Bem József Általános Iskola igazgatójaként tevékenykedett. 2017 óta helyettes főtanfelügyelőként olyan vezetői rendszer kialakításán dolgozott, amelynek középpontjában az oktatás minőségének javítása állt.  2019-től a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Szatmár megyei szervezetének elnöke. 2020-ban megyei tanácsosnak választották. Felelősségteljesen vállalta, hogy a közösség megmaradása és a szociális különbségek csökkentése érdekében fog dolgozni.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: